Welkom bij Vinotopia

Vinotopia is een volledig gratis website met proefnota's van allerlei wijnen.

Ik heb het geluk om aan veel proeverijen deel te nemen, en probeer zo vaak mogelijk nota's te nemen en ze dan te publiceren. De scores zijn mijn persoonlijke opinie, en je hoeft het er niet mee eens te zijn. Maar misschien kan een proefnota je helpen om bepaalde wijnen beter in te schatten, en dan is dat fijn.

Kom binnen, kijk rond, en commentaren zijn welkom via info@vinotopia.be.

Beste groeten, --Michiel Carpentier

Meer info over Vinotopia

De nieuwe versie van de Vinotopia website draait op Drupal, een open source software die toelaat erg krachtige websites te ontwikkelen, en ook voor een meer bescheiden site als Vinotopia een goede keuze kan zijn. En dit maakt het ook mogelijk om een mobiele versie van Vinotopia aan te bieden.

De nieuwe versie van Vinotopia is nu live, maar er zijn nog veel kleine en grote stukken die ik nog wil toevoegen. Heb je zelf suggesties voor uitbreidingen? Laat het dan gerust weten op info@vinotopia.be.

Wat staat er zoal op de lijst?

(Winelover, you are warned - technobabble ahead!) This is the third version I made of the Vinotopia website. First one - a long time ago - was in static HTML, second one was ASP based with an Access database underneath. This time I made it using Drupal 7. An interesting journey of discovery.